Tanácsadás

A Tér-Idő Tradicionális Feng Shui Tanácsadó Iroda csapata a világegyetem időtlen törvényszerűségein alapuló ősi kínai eljárásokat alkalmazza a tanácsadások során.

luo pan

Tanácsadói munkánk kiterjed az üzleti élet és a magánszemélyek körére.

A tradicionális eljárásokat korunk követelményeinek megfelelően alkalmazzuk. Ezek közül kiemelkedő szerepe van a Repülő Csillag módszernek, a Feng Shui legösszetettebb, igen erőteljes és pontos eszközének. Mindehhez szorosan hozzátartozik a külső és belső környezet Forma Iskola szerinti tanulmányozása, amely nélkülözhetetlen a Repülő Csillag szerinti kiértékeléshez.

A Feng Shuival megteremtett harmónia jótékony hatása közérzetünk, egészségi állapotunk javulásában mutatkozik meg, továbbá egyéb életterületeken is kedvező változás tapasztalható (pl. párkapcsolat, gazdasági helyzet, tanulás stb.).

A kínai metafizika alapját képező elveket hazájukban több ezer éve ismerik, a kínaiak életének szerves részét képezi, a nyugati ember számára azonban e szemlélet egyik meghatározó eleme, az energia (qi) létezése csak korunkban, a kvantumfizika felfedezései által vált elfogadhatóvá.

Árainkkal kapcsolatban itt kaphat tájékoztatást: árak.