Küldetésünk

Célunk, hogy ügyfeleinket egyedi igényeiknek megfelelően, a lehető leggyorsabban és maximális megelégedettségükre szolgáljuk ki, segítséget nyújtva számukra a harmonikus élettér illetve munkahely kialakításában.

Szakértelem

A Tér-Idő tanácsadói csoport tagjaiként sokéves tapasztalat áll mögöttünk, jól képzett, nemzetközi diplomával rendelkező tanácsadók vagyunk; magas színvonalú szolgáltatásokkal állunk az Önök szolgálatára. Az ismertetett tradicionális technikákat a legmagasabb szinten alkalmazzuk, folyamatosan bővítve ismereteinket, egyben a problémamegoldás lehetőségeit is.

Egyediség és rugalmasság

A közhiedelemmel ellentétben az ősi Feng Shui-ban nincsenek sablonként alkalmazható formulák. Minden eset más, mindegyik egyedi vizsgálatot és orvosolást igényel. A tanácsadást alapos környezettanulmány és helyszíni szemle előzi meg, ennek alapján egyedi, személyre szabott javaslatokat teszünk a rendelkezésünkre álló számos eredeti technika segítségével, melyeket a mai kor privát és üzleti szférájának igényei szerint alkalmazunk. Nincs szükség kínai dísztárgyak elhelyezésére; a lakás, illetve az üzlet stílusához alkalmazkodva tesszük meg javaslatainkat.

Teljes körű szolgáltatás

Egyéni igényeket kielégítve nyitott és együttműködő partnereink segítségével akár a tervezéstől a kivitelezésen át, egészen a berendezésig végigkísérjük az építkezést, alkalmazva a tradicionális Feng Shui és dátumkiválasztás módszereit.

Hosszú távú kapcsolattartás

Hosszabb távú együttműködés keretében nyomon követjük az ügyfeleink életében bekövetkezett változásokat, és szükség esetén korrekciókat javasolunk a kívánt eredmény elérésének érdekében.

Gyorsaság

Tanácsadói csoportunk szolgáltatásai jól összehangolt csapatmunka által valósulnak meg, lényegesen lerövidítve a felméréstől a javaslatok prezentálásáig eltelt időt. Az alkalmazott módszerekre nyitott szakértő partnereinkkel való folyamatos és zökkenőmentes együttműködés megkíméli Önt a kevésbé rugalmas szakemberekkel való bonyodalmas, időigényes egyeztetéstől.

Vissza az irodánkhoz