Irodánk

A Tér-Idő Tradicionális Feng Shui Tanácsadó Iroda 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy professzionális és teljes körű szolgáltatást nyújtson mind a magán, mind az üzleti szférában.

Fehérné Kenéz Gabriella, Polgár Lívia, Futóné Határ Boglárka

Irodánk a közelmúltban született, azonban sokéves, a Feng Shui területén szerzett gyakorlatra és számos közös munkatapasztalatra tekinthetünk vissza.

Az üzleti életben egyre növekszik a tradicionális Feng Shui iránti érdeklődés, ez siettette a hivatalos forma létrejöttét. Mai világunk felgyorsult tempójában az ügyfelek igénye, hogy a problémáikra a lehető leggyorsabban megoldást kapjanak, ami összehangolt csapatmunka által valósulhat meg a legeredményesebben.

Nevünk híven tükrözi az ősi Feng Shui gyakorlatának lényegét, amely a környezetet az idő függvényében vizsgálja, egyben utal a modern fizikában használatos egyesített téridő kifejezésre, amely az univerzum dinamikus történéseinek helyszíne.

Így kapcsoljuk össze a jelenben a múltat és a jövőt, mert bár az ősi Feng Shui technikái ma még nem tartoznak a tudomány körébe, a legújabb kvantumfizikai kutatások eredményei mégis egyre közelebb visznek hatásmechanizmusának magyarázatához és megértéséhez.

A „tradicionális” jelző az általunk használt módszert különbözteti meg a többi irányzattól, illetve az időtlen metafizikai szellemiség időben való fenntartására és átadására is utal.

Logónk csapatunk hármas egységét fejezi ki: a középen elhelyezkedő gömb magába foglal minden lehetőséget, mely világunkban az idő és tér keretei között kibontakozhat. A két kínai írásjel jelentése szél (feng) és víz (shui).

Módszerünk összetett, a Xuan Kong Fei Xing – „idő és hely” – vagy Repülő Csillag Feng Shui-t kiegészítjük a Xuan Kong Da Gua technikával és a Négy Pillér analízissel. (Minderről honlapunkon bővebben olvashat.)

Ezzel a komplex eszközrendszerrel olyan egyedülállóan pontos és teljes képet alkothatunk az épületről, az ott lakó vagy dolgozó személyekről és kapcsolataikról, mely alapján hatékony megoldásokat javasolhatunk a felmerült problémákra.