Livi

A kínai metafizikával kialakult bensőséges kapcsolatom, az iránta érzett lelkesedésem és igaz elkötelezettségem nem túl régi keletű. Hogy miért...?

Polgár Lívia

A Feng Shui már évek óta foglalkoztatott ugyan, de – sok tanácsadótársamhoz hasonlóan – a Magyarországon elérhető tanfolyamok és könyvek bennem is csak káoszt és a kérdőjelek sokasodását eredményezték. Hiába próbáltam – mint egy kirakós játék darabjait – összeillesztgetni a rengeteg megszerzett ismeretet egységes képpé, nem sikerült.

Időnként fel is adtam, de mélyen belül mindig ottmaradt a vágy, hogy szeretnék csak ezzel foglalkozni, a Feng Shui-t hivatásként gyakorolni, ezért újra és újra nekifogtam a „puzzle”-nak. Reménykedtem, hogy egyszer megfelelő tudással és tiszta lelkiismerettel tölthetem be a küldetést, amire egyelőre nem éreztem jogosultságot, noha a fiókom mélyén fekvő, nem kevés tanulással megszerzett tanácsadói oklevél ezt bizonygatta.

A mester valóban mindig a megfelelő időben érkezik a tanítványhoz; ekkor megdobban a szív és minden a helyére kerül.

Így történt, mikor a tanulmányaim folytatását – immár nem csak a Feng Shui-ra korlátozva – a Feng Shui Research Centernél kezdtem meg. Az ősi ismeretek gazdag és kifogyhatatlan tárháza tárult fel előttem.

Ami a kirakót illeti..., folyamatosan rakosgatom; most már lehet, hogy egy életen át, mert minden további tantárggyal a kínai metafizika újabb és újabb mélységei tárulnak fel számomra.

Abbahagyhatatlan...

... és fantasztikusan összetett. A kínai metafizika és csapatunk által alkalmazott módszerei széleskörű rálátást nyújtanak az élet különböző aspektusaira, lenyűgözően komplex eszközrendszert adva kezünkbe ahhoz, hogy a megfelelő változtatások beépítésével magasabb minőségű életet élhessünk, és ezt mások számára is elérhetővé tegyük.

Vissza a tanácsadókhoz