Szeretne tradicionális feng shui tanácsadást a legkisebb ellenállás irányában?

Már régóta szeretné otthonában megvalósítani a feng shuit, de folyamatos ellenállásba ütközik…,

…mert a család többi tagja „őrültségnek, hiábavalónak” tartja az Ön jobbító szándékát?
…mert nem éri meg tanácsadót fogadni, hiszen „úgysem térül meg befektetésünk”?
…mert „ugyan mi közünk nekünk a kínaiakhoz”?
…mert „babonaság” ez az egész?

Most kivételes lehetősége nyílik arra, hogy a tradicionális feng shui segítségével harmóniát teremtsen otthonában!

Olvasson tovább, hogy megerősíthessük abban, amit a szíve mélyén már régóta tud: a tradicionális feng shuival egy igazán hatásos eszközt kaphat a családja arra, hogy otthonukban és életükben helyre álljon az egyensúly.

A cikk végén pedig majd egy kivételes őszi akcióval kedveskedünk Önnek, hogy jelentős anyagi áldozatok nélkül valósíthassa meg terveit…!

Múlt héten a nagytakarítás alkalmával a kezembe került egy könyv, ami a szeretet erejét boncolgatja. Eszembe jutott, hogy milyen sok szeretetet és megértést kaptam a családomtól, amikor először alkalmaztam otthonunkban a tradicionális feng shuit, annak ellenére, hogy ez a szemlélet, mennyire messze állt tőlük.

Tudtam - és tapasztalom nap mint nap -, hogy a nyugati kultúrában élőknek mennyire nehéz befogadni egy olyan a keleti kultúrában gyökerező lehetőséget, mint amilyen a tradicionális feng shui. Sok családban képezi vita tárgyát, hogy kialakítsák-e otthonukat a tradicionális feng shui nyújtotta megoldások felhasználásával vagy sem. Az egyet nem értő házastársak belefáradnak a vitába, rosszabbik esetben a nyitottabb fél végül enged a nyomásnak, és bizony a könnyebbik utat választják, mert „erre nincs is semmi szükség” - haszontalan babonaság az egész – és ejtik a témát. Ismerős a történet, igaz?

Ha azonban nagyon kitartó a változtatásra kész fél és nem adja fel az elveit, akkor ezzel az eszközzel igenis megvalósíthat egy olyan légkört otthonában, ahol a családtagok valóban kiegyensúlyozott energiák között élhetik mindennapjaikat. Szeretet, nyugalom, harmónia költözik a házba.

Minden évben - amikor az éves harmonizálást elkészítem - örömmel tölt el az a tudat, hogy a családom mindenben támogat és belátja, mennyire fontos, hogy milyen légkörben élünk, és hogy tudatosan törekedjünk az életünkben bekövetkező változások követésére.

A visszajelzések alapján látom, milyen változások történtek egy-egy tradicionális feng shui tanácsadás után, amikor a harmonizálás megtörtént. Volt egy esetem, amikor párkapcsolati problémákkal kerestek meg. A lakás energiarendszere vitákat gerjesztett a házastársak között és a válás lehetőségét is előre vetítette. Szerencsére - miután megtették a szükséges változtatásokat, csökkentve ezzel a környezetükből származó erőteljes negatív hatásokat - a mai napig is boldog családként élnek együtt.

Ez a siker az energiák kiegyensúlyozásának köszönhető, valamint annak, hogy ennek hatására az ott élők meglátták lehetőségeiket és a korlátaikat, így megpróbálnak ezek ismeretében változtatni viselkedésükön, az egymáshoz, az élethez való hozzáállásukon!

Napjainkban annyi problémával kell szembenéznünk, hogy néha úgy érezzük, ezeken már képtelenek vagyunk átjutni. A fenti példából is látszik, hogy feltérképezve környezetünket és azt, hogy mit tartogat számunkra az a hely, ahol élünk, lehetőségünk adódik életünk megváltoztatására. Boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk, csak segítségül kell hívnunk és ki kell használnunk a megfelelő eszköz nyújtotta lehetőséget!

Ebben a zaklatott világban, amelyben élünk, minden alkalmat meg kell ragadnunk, hogy megteremtsük azt a biztos pontot az életünkben – és hol is lehetne ez máshol, mint a saját otthonunkban? -, ahol fel tudunk töltődni, ki tudjuk pihenni a mindennapok fáradalmait.

Kívánom mindenkinek – akiben már régóta érik a változás iránti igény -, hogy tapasztalja meg mielőbb azt az érzést, amikor hazatér, hogy otthon az a meghitt, barátságos, boldog légkör várja őt is, mint a mi családunkat - mert mi nagyon szeretünk hazatérni és itthon lenni!

Itt az idő, hogy bátran döntsön!

Kivételes őszi akciónk keretén belül egy kedvezményes, személyre szabott lehetőséget biztosítunk minden – eddig ellenállásba ütközött – kedves megrendelőnk számára! Egy calabasht ajándékba adunk Önnek!

Kattintson ide, és töltse ki ajánlatkérő ívünket, hogy kedvezményes, személyre szabott ajánlatunkat elküldhessük Önnek.

Ha bármi kérdése van a megjegyzés rovatban fel is teheti.

Vissza az archívumhoz.