Tanácsaink az újesztendőre

Piros lampion

Február közeledtével aktuálissá válik a tradicionális Repülő Csillag iskola szerint évente változó energiák orvoslása. Az idő tényezőjének figyelembevétele a technika erőssége, különlegessége, ám egyesek szerint a mumusa.

A Repülő Csillag módszer valóban bonyolult, mivel minden eset más, egyedi. Eltérő körülményekkel találkozunk akkor is, ha több épület - építési ideje és tájolása alapján felállított - energetikai térképe azonos is.

Kellő hozzáértéssel viszont hatékony eszköz lehet a kezünkben.

Az épületben uralkodó alapenergiára az idő múltával új erők hatnak. Ezeknek a 8 égtáj felől érkező, más-más tulajdonságú energiáknak a természete különböző, így eltérően reagálnak a környezetre, amibe érkeznek.
Megjelenésük azonban - legyen az éves vagy havi szintű - nem támadás. Sokkal megfelelőbb őket vendégként fogadni és törődni azzal, hogy jól érezzék magukat nálunk, cserébe segítenek bennünket az élet különböző területein az adott időszakban.

Idén február 4-én tehát új energiákat üdvözölhetünk otthonunkban.

Azonban arra sajnos nem szolgálhatunk általános tippekkel, hogy milyen környezeti módosításokra lehet szükség, amelyekkel pozitív tulajdonságaikat segíthetjük, és a kedvezőtleneket csökkenthetjük, mert ez nagymértékben függ attól, milyen a fogadtatásuk a házunknak azon a táján, ahova érkeznek.

Helyette inkább felhívnánk figyelmüket arra, hogy a különböző égtájakra széles körben ajánlott népszerű tárgyak közül a fém szélcsengők, akváriumok, csobogók és a piros tárgyak elhelyezésével legyenek óvatosak. Egyéb tetszetős holmival - ami valóban megfelel az ízlésünknek és otthonunk stílusának - bátran dekorálhatunk, nem okozunk vele bajt feltéve, hogy nem túl nagyméretű vagy felületű.

Egy nem megfelelő helyre fellógatott szélcsengő vagy egy szép nagy, piros terítő például olyan energiákat aktiválhat, ami kibillentheti otthonunkat a harmóniából vagy akár sorozatos nehézségeket is okozhat életünk különböző területein. Igaz az is, hogy ha véletlenül épp jó helyre kerülnek, egészségünk vagy anyagi helyzetünk is jobbá válhat.

Vissza az archívumhoz.